Penyanyi Lagu ‘Memori Berkasih’ Ingin Menikah Lagi

Popularitas Siti Nordiana Dengan sebutan lain tak berhenti selepas memenangkan program realiti “Gegar Vaganza” musim ke-2 hujung tahun kemarin. Penyanyi berpengalaman asal Negeri Sembilan ini selalu melebarkan sayapnya dalam seni peran juga.

Sesudah enam th. bergelar ibu tunggal, penyanyi ini yang mesra disapa Nana tak akan kekok membahas tanda-tanda suami yang diinginkannya.

“Nak mencari pengganti bukanlah suka sebab Nana type sulit jatuh cinta. Sulit akan cakap, mungkin saja dia lelaki baik namun tidak cocok dengan kita. Akan mencari yang sesuai sama agak sulit.

“Kalau bisa, biarkanlah dia seseorang yang manis, penyabar, mendidik Nana serta anak. Dia butuh membikinkan Nana menghormati dia.

“Hendak jadi ketua, kenalah ada tanda-tanda pemimpin, ” tuturnya saat didapati di acara permaidani merah Anugerah Bintang Popular 29 minggu kemarin.

Ibu pada Mohamad Rayyan Nakhaie, 7, berkahwin dengan pelakon Mohd Faizal Yusup pada April 2006, tetapi bercerai pada September 2009.

Faizal wafat dunia pada Januari 2011 karena serangan jantung.

Bercakap pada ProjekMMO, Nana berkata dianya tidaklah telah punya kebiasaan hidup dua beranak tetapi belum juga cukup buat persiapan untuk berumahtangga.

“Bukan (seronok begini) hanya belum juga bersedia sekali lagi. Nana tidak sedia dari sisi mental. Akan jadi isteri bukanlah suka.

“Lamaran itu terkadang ada, terkadang tak ada. Itu cuma isu namun yang datang meminang itu tak ada sekali lagi, ” tuturnya.

Dalam perubahan beda, Nana berkata drama paling barunya “Dia Semanis Honey” memperoleh sambutan mengagumkan.

Baca Juga : Lirik Lagu Memori Berkasih

Imbuhnya, walaupun sambutan hangat diberi pemirsa, tidak ada drama beda yang juga akan dilakonkan kerana mahu berikan konsentrasi pada nyanyian.

“Alhamdulillah banyak bisa tawaran berlakon hanya Nana begitu repot dengan jadual menyanyi Nana.

“Sambutan drama itu begitu hebat. Nana rajin baca tweet serta komen. Mereka begitu emosi sebab episod terlepas Nana ditinggalkan serta mereka begitu emosi.

“Nana seronok sebab mereka begitu teruja serta maklum balasnya juga positif, ” tuturnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.